Sano korporativne vrednote

Pet vrednot, ki nas naredi močnejše

Kot mednarodno dejavno družinsko podjetje z jasno korporacijsko kulturo negujemo vrednote, ki vplivajo na naše vsakodnevne dejavnosti

Prijateljstvo - če se lahko zanesemo drug na drugega in si stojimo ob strani v dobrem in slabem, smo pravi prijatelji. To je naše vodilo za delo z zaposlenimi, partnerji in strankami. Z dejanji in nasveti si stojimo ob strani - za skupni uspeh.

Pripravljenost na uspeh - preseči pričakovanja, pozitivno presenetiti stranke - to za nas predstavlja uspeh. Najvišje cilje postavljamo sebi, da bi vsak dan bili še boljši, da bi izboljšali učinkovitost naših izdelkov in navdušili naše stranke.

Pogum - vsak dan se soočamo z majhnimi, kot tudi velikimi izzivi. Aktivno, odločno in pogumno sprejemamo odločitve in skupaj raziskujemo in iščemo nove poti. Srčno se soočimo z vsakim izzivom in rastemo skupaj.

Spoštovanje - iskreno sodelovanje, odprtost za druge kulture in odgovorna raba virov usmerjajo naše razmišljanje in dejanja. Cenimo mnenje drugih in imamo spoštljive medsebojne odnose.

Celovitost - vedno imamo pred očmi celotno sliko. Tako lahko skupaj dosežemo zadovoljstvo in uspeh. To od nas zahteva učinkovitost na vseh področjih, in podpiranje vsakega posameznika, da napreduje v svojem osebnem razvoju.

Vse to so stebri s pomočjo katerih sledimo viziji zdrave rasti v sodobni prehrani živali.

 

 

Stik z nami

Sano, sodobna prehrana živali d.o.o.
+386 2 788 52 27 ali 051 238 415
+386 2 788 52 28
Hajdoše 41b
2288 Hajdina
Slovenija