Sano zastopniki

Vaše koristi

Vsako podjetje, kmetijska trgovina ali kmetija, je pod ogromnim konkurenčnim in stroškovnim pritiskom.

 

Zagotovo imate tudi vi konkretne predstave o vaši prihodnosti?

  • Želite povečati vaš dobiček, ali si zagotoviti dodaten vir dohodka?
  • Želite izvesti nove ali dodatne naložbe?
  • Vidite vaš uspeh v enostavnih in jasnih konceptih izdelkov? Želite razvijati svoje podjetje?

Za vse vaše cilje vam Sano program za zastopnike ponuja edinstvene ugodnosti in prednosti. Spoznajte Sano program za zastopnike in se prepričajte v koristi našega programa za zastopnike. Naš program je razdeljen na naslednje točke:

1. Sano svetovanja in podpora pri prodaji

Kot Sano distributer postanete del regionalnega kompetenčnega centra. Vaš osebni Sano svetovalec vam bo pomagal z dejanji in nasveti. Skupaj lahko redno obiskujeta napredne rejce. Poleg Sano svetovalne podpore, boste imeli tudi podporo pri prodaji. Poleg tega boste imeli koristi tudi od rednih Sano prodajnih akcij.

2. Sano izdelki po najboljših pogojih

Izberite premijsko blagovno znamko Sano. Vsi Sano izdelki so usklajeni s Sano konceptom krmljenja: za zdrave živali, dokazljivo večjo učinkovitost in zdravo rast živali. Neobvezno certificiranje neodvisnih organizacij, kot so DLG, TÜV, QS ali Pastus+ / AMA, potrjuje kakovost, ki jo lahko pričakujete kot naš partner. Sano stranke se ne rabijo prebijati skozi zmedeno džunglo izdelkov. Paleta izdelkov Sano je jasna in preprosto razumljiva. Z jasno strategijo izdelkov se boste kot trgovec ločili od konkurence. Sano ima jasno zastavljeno cenovno politiko in jo dosledno izvajamo. Kot Sano zastopnik boste deležni Sano paketa dobrodošlice v obliki bonusa za vaša prva naročila.

3. Sano izobraževalni program na Sano akademiji

Na Sano akademiji boste deležni potrebnih znanj za uspešen začetek dela kot Sano zastopnik. Ni važno, če želite osnovno svetovanje ali začetno in nadaljevalno izobraževanje o prehrani živali ali o prodajnih tehnikah: Sano vam kot močan partner na vseh področjih omogoča dostop do ustreznega strokovnega znanja in izkušenj. Prav tako boste imeli koristi od izmenjave izkušenj s kolegi in strokovnjaki na letnem srečenju Sano zastopnikov.

Če ste zainteresirani za sodelovanje nas kontaktirajte.  

Stik z nami

Sano, sodobna prehrana živali d.o.o.
+386 2 788 52 27 ali 051 238 415
+386 2 788 52 28
Hajdoše 41b
2288 Hajdina
Slovenija