Veterinarji

Sano Specialni izdelki za domače rejne živali - iz prakse za prakso

Sano "Specialni izdelki za domače rejne živali" linija proizvodov temelji na aktualnih zahtevah in prihodnjih izzivih svetovnega trga za kmetijske proizvode. Za podjetje Sano so storitev za kupca in živali in sočasno izboljšanje poslovanja vedno v središču pozornosti. Specialni izdelki za domače rejne živali vam zagotavljajo dostop do visoko zmogljivih in kakovostnih izdelkov. To je naložba, ki se našim partnerjem obrestuje: tako rejcem kot veterinarjem.

Skupaj z veterinarji smo razvili ekskluzivno linijo Sano izdelkov za veterinarje. V tej liniji smo združili izkušnje in strokovno znanje rejca, veterinarja in svetovalca za prehrano živali. Sano zainteresiranim veterinarjem ponuja izdelke in rešitve za naslednja področja (govedoreja):

  • Vzreja
  • Zgodnja laktacija
  • Teleta
  • Kolostrum
  • Krava molznica

Izkoristite prednosti prilagojenih, dopolnilnih izdelkov, učinkovitost katerih smo v praksi dokazali na Sano Agrar inštitutu.

Prodaja naših izdelkov poteka izključno preko veterinarjev. Izdelki rejcem niso na voljo v prosti prodaji in jih lahko kupijo izključno pri svojem veterinarju. Odločite se za neobvezujoče svetovanje in se osebno prepričajte in testirajte naše izdelke.