Varovanje podatkov

Izjava o varovanju podatkov www.sano.si

Status: November 2010

 

1. Osebni podatki

Ob pregledovanju splene strani boste mogoče prosili za vnos vaših osebnih podatkov. Vnos teh podatkov je prostovoljen. Samo, če nam prostovoljno posredujete podatke in dovolite njihovo obdelavo, bomo vaše podatke shranili. Našo spletno stran lahko uporabljate brez, da bi bilo potrebno vpisati omenjene podatke. 
 

2. Shranjevanje in obdelava osebnih podatkov

Vsi podatki se porenašako preko zavarovane SSL povezave (Secure Socket Layer).

Vaši osebni podatki se shranjuje na posebnem, zavarovanem strežniku. Ti so tehnično in z organizacijskimi ukrepi zavoravani pred izgubo, uničenjem, nepoblaščenim dostopom ter spreminjanjem in obdelavo podatkov s strani nepooblaščenih oseb. Dostop do podatkov ima manjše število pooblaščenih oseb, ki so pristojne za tehničen, prodajni ali redakcijski nadzor strežnikov. 

Kljub rednim kontrolam popolna zaščita ni mogoča. 

 

3. Posredovanje osebnih podatkov tretjim

Vaše podatke bomo uporabljaji samo za potrebe našega podjetja in povezanih podjetij in za potrebe podjetja, ki je pooblaščeno za obdelavo naročil. Vaših podatkov brez vaše izrecne odobritve ne posredujemo tretjim, predvsem ne v marketinške/prodajne namene.  V kolikor bi posredovanje podatkov bilo zahtevano v skladu z veljavnim zakonom ali zaradi sklepa sodišča,  se podatki posredujejo ustreznim ustanovam.  

 

4. Uporaba Google Analytics in piškotkov

Izjava o varovanju podatkov in uporabi storitve Google Analytics:


Spletna stran uporablja storitev Google Analytics podjetja Google Inc (Google). Google Analytics uporablja t.i. piškote, ki so besedilne datoteke, ki se shranjujejo na računalniku in omogočajo analizo uporabo spletne strani. Informacije o uporabi spletne strani (vključno z vašim IP naslovom), ki se zbirajo s piškotki, se prenesejo in shranijo v Googlovem strežniku v ZDA. Google zbrane informacije uporablja za analizo obiska spletne strani in za druge storitve, ki se nanašajo na uporabo spletne strani in interneta. Google bo podatke posredoval tretjim, v kolikor je to zakonsko zahtevano. Google vašega IP naslova ne bo povezal z drugimi podatki, ki jih hrani Google.

Uporabo piškotov lahko preprečite z ustreznimi nastavitvami vašega brskalnika, vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru mogoče ne boste mogli uporabljati vseh storitev, ki jih ponuja spletna stran. Z uporabo spletne strani soglašate, da sme Google na način in za namen, kot je določeno zgoraj, zbirati in uporabljati zbrane podatke.

Uporabo piškotov lahko preprečite, da namestite ustrezne razširitve za spletni brskalnik, ki jih lahko prenesete na naslednji povezavi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

 

5. Varstvo mladoletnih

Otroci in mlajši od 18 let brez dovoljenja staršev ali skrbnikov ne smejo posredovati svojih osebnih podatkov. Od otrok ne zahtevamo osebnih podatkov, jih ne zbiramo in ne posredujemo tretjim.

 

6. Pravica do informiranosti

Imate pravico zahtevati vpogled v shranjene podatke oz. prepovedati njihovo uporabo ali zahtevati njihov izbris. 

 

7. Kontakt

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na info@sano.si

 

8. Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov podjetja Sano-sodobna prehrana živali d.o.o. je Dr. Miha Dvojmoč – miha.dvojmoc@infocenter.si