Učinkoviti izdelki in koncepti za krmljenje

Sano je sinonim za kakovost na vsaki stopnji vrednostne verige.

Naš cilj je izboljšati procese za zdravo rast preko krme za živali in vse do človeka. Po tej poti hodimo dosledno in se poslužujemo inovativnih in preverjenih rešitev. Naš strukturiran portfelj izdelkov svojo učinkovitost že več kot 40 let dokazuje v praksi. Ponujamo široko paleto visoko kakovostnih izdelkov, ki so posebej prilagojeni potrebam naših strank. Mineralne dodatke, mlečne nadomestke, krmne dodatke, posebne krmne mešanice in silirne dodatke odlikujejo zelo učinkovite sestavine. Združeni so v znanstveno podkrepljene koncepte krmljenja. Poleg tega ponujamo široko paleto dodatnih, preizkušenih izdelkov za prehrano živali in profesionalno vodenje kmetije.

Kakovostne surovine - vsi naši izdelki temeljijo na kakovostnih, polnovrednih sestavinah, tako da živali dobijo točno tista hranila, ki jih za zdravje in uspešnost potrebujejo. Okoljska skladnost in trajnost se stalno testirajo in optimizirajo.

Sodobna proizvodna tehnologija - naša proizvodnja je v celoti računalniško vodena, s stalno aktivno primerjavo med POTREBNIM in DEJANSKIM stanjem. V okviru rednih kontrol zaposleni v proizvodnji zagotavljajo, da samo brezhibno blago zapusti proizvodnjo in doseže kupce.

Najvišji varnostni standardi - varnost je temelj zaupanja. Zato je to naša prioriteta. Postavljamo najvišje varnostne standarde za naše zaposlene, kot tudi za postopke nabave, proizvodnje, skladiščenja in dostave naših izdelkov kupcem.

Interno in zunanje preverjanje kakovosti - v vsakem našem proizvodnem obratu za zagotavljanje kakovosti usposobljeni delavci nosijo odgovornost za naše izdelke. Prostovoljno pridobljeni certifikati neodvisnih organizacij potrjujejo naše standarde kakovosti.

Notranji in zunanji revizorji potrjujejo najvišjo kakovost vsakega člena vrednostne verige:

Stik z nami

Sano, sodobna prehrana živali d.o.o.
+386 2 788 52 27 ali 051 238 415
+386 2 788 52 28
Hajdoše 41b
2288 Hajdina
Slovenija